Kom faktiskt fram igår! Landade i Las Vegas vid 22:30! Kanske är det den största fördelen med att resa på egen hand? “There is always room for ONE more!” Tillbringade den sista flighten inklämd mellan ett spanskt syskonpar. De var i 25-års åldern och pratade i stort sett inte engelska. Jag kan kanske 20-ord på Spanska – och tror att jag använde alla under den tre timmar långa resan! (De ville veta ALLT om Vegas eftersom jag varit där!)

När jag steg ur flyplanet var tröttheten som bortblåst! Taxichauffören berättade att det är fullpackat i Las Vegas. Högsäsongen har kommit två veckor tidigare än normalt! Urgh :-( Får se hur det påverkar köer till pokerbord och turneringar! Vi hann prata en hel del under den korta resan till hotellet. Han är också pokerspelare och rekommenderade Rio. Jag har inte varit där – så han tyckte att jag kan åka dit med honom. (Han frågade varför jag inte är gift?! Ha ha – vad svarar man på det?) Jag tog hans telefonnummer – och steg ur taxin med ett leende. Inte för att jag tänker ringa eller så – men ändå får man en “nice feeling”!

Nästa leende kom vid incheckningen. Fick en fri uppgradering! Nu vill jag inte ha gardinerna stängda! Utsikten från 23:dje våningen är häftig!

En massa härliga minnen slog emot mig när jag kryssade över kasinogolvet mot hotelldelen. Och folk jag mötte log glatt. Det tog ALL viljestyrka att inte ta en snabb dusch och rusa ner i pokerrummet! Istället packade jag upp och gick och lade mig! 

Väcktes klockan sju av att Kalle Anka skrek “Hallå” i örat på mig! (Kalle Anka är Alex bidrag till min mobiltelefon!)  Fast jag var nästan vaken :-)

Nu ska jag leta reda på frukost och klockan 12:00 är det dags för den första turneringen! Det känns FANTASTISKT att vara här igen!

10 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.