Behövde ta ut lite semesterdagar. Valde en vecka med poker – i Las Vegas! (japp! – första gången!)

Under en hel vecka tänker jag spela så många “billiga” turneringar som möjligt. Det blir lättare att spela aggressivt när jag vet att en ny turnering snart startar!

Så Klart! Är liiiite nyfiken på att se Las Vegas också!

Det visade sig att det är en sak att bestämma sig för att åka till Las Vegas och spela poker. En helt annan sak att exekvera sitt beslut! Varför finns det ingen site : “Poker spelarens nybörjarguide till Las Vegas”

Efter många timmars surfande tror jag att jag har hittat var de “bästa” (och billigaste) poker turneringarna äger rum. Vill hellre lägga pengar på spel än på boende. Så efter långt övervägande valde jag att bo “off strip”.

“Orleans” är billigt. Andra resenärer ger ett hyfsat betyg. Poker rummet verkar lovande. Dessutom har de fri transport till och från the Strip.

Fast måste erkänna att jag blev lite sugen att bo på Ceasars Palace, Mirage eller Bellagio. Men? Genom att inte göra det – kan jag ju budgetera ganska många tusen till på spel! (Ha ha – se inte så orolig ut pappa :-) )

Åker imorgon bitti! (20 timmar! Urgh :-( )

Hör av mig när jag kommer fram!

Budget

Betalade straxt under 9000 SEK för flyg (från Göteborg) och 7 nätter på Orleans. Star Alliance såklart!

Länkar
Kasinon, Ratings, Poker
“Orleans”

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.