Ooops! måste nog sova genast! klockan blev visserligen “bara” 20 i fyra i dag! (Kanske börjar jag tappa gnistan :-) )

När jag spelade turneringen på Ceasars fick jag ett SMS från Irländaren som jag kärde känna härmomkvällen. De var tillbaks i stan och undrade om jag ville “hänga” med dem ett tag.

Bara en stund senare åkte jag ur turneringen på en riktig DONKEY hand! Jag gjorde en über höjning på min KK eftersom bordet var löst. Fick en syn. Floppen kom 4, 6,7 off. Min opponent checkar. Jag vill inte att han ska dra utan höjer all in och han synar med stege. Han satt med 5 – 8  :-( !

Men efter att ha ältat det en stund med mina irländska bekanta glömde jag (nästan) den handen!

Istället har jag avslutat i stil med typ 500 Corona :-) . Vi satte oss vid ett 1-2 NL på Excalibur och hade bara kul :-) . Jag tror inte att jag spelade en hand. Jag kan inte bara slänga iväg pengar – utan betalade mina blinds och drack öl! Ett nyhetsankare från South Carolina (några sa att han är känd) kom och satte sig brevid mig. han bidrog också till hög stäming.

…ja just ja… antingen är jag efterspanad av FBI eller så är det raggningsreplik nummer ett här? När jag väntade på bussen till “Strippen” kom en Cowboy fram och pratade. Han var fd FBI agent som nu skolat om sig till ranchägare. Han hade biljetter till Rodeon imorgon – men – då är jag ju på väg härifrån! (*Snyft!*)

…vågar inte fundera på Jet-Lag eller Corona abstinens! Kommer att bli tufft att ha ett vanligt liv igen!

…två timmar att sova :-) !

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.