Tja vad säger man?! Turen är inte med mig! Visst varianser är normalt men just nu känns det som om fru fortuna driver med mig!

Horse turneringen gick bra. Hade roligt vid bordet. Spelarna på Orleans är nästan bara locals. Vanliga Vegas bor som spelar turneringar ibland. Satt brevid en kock från Vegas näst bästa restaurang. Long story :) och en trevlig dam också från Vegas. Vår bordsände var klart roligast och det är ju därför jag är här!

Taxichauffören friade till mig på vägen från Mirage till Orleans. Han var etiopier och tämligen underhållande. Visst har man varit med om att män går raskt fram men att komma från “Hi” till frieri på 10 minuter är nog rekord! När jag väntade på shutteln från Orleans ner till strippen igen ångrade jag lite att jag inte sagt ja. Med en egen taxichaffis behöver man väl inte åkas buss?!

Nu ikväll spelade jag turnering på Venetian. Gillar den seriösa approachen. Reglerna är klara och spelarna från jordens alla hörn är taggade!

Men åkte ut redan i 2a blindsperioden. Lessons learned jag måste reraisa med AK! Nu blev handen så här:

Utg: Call 100

Pos 2: Raise 500

Fold på alla fram till mig.

Jag: Call. Hade AK off

Alla foldar och Utg synar.

Flopp TQJ med två ruter.

Utg: check

POS 2: Bet 800

Jag vill inte se ett kort till. Har nötstege och måste bevaka den. Raise 2000.

Utg synar

POS 2: all in

Eh…. Nån måste ju ha flushdrag. Det värsta jag kan vara uppe mot är AK i ruter. Men jag KAN INTE folda nötstege?! Jag synar och Utg synar.

Utg har A3 i ruter, POS 2 som gick all in har bara 2 par!!

Klart att flushen kom på river kortet. Eftersom jag spelat bra från start fick jag ca 2000 kvar av startstack på 10 000. Väntade på en chans att dubbla. Och den kom redan några händer senare. Utg betade och när jag såg AA gick jag all in.

Utg synade och visade AJ off.

Men …. Som sagt bad beat day….. Han  får färg på riverkortet.

Utanför Venetian är det vinter och jul. Ja iofs sol och 20 grader. De har en ice skate rink och isskulpturer.

Imorgon bär det av hemmåt igen. Synd! För det känns som om den gamla Vegas stämningen anlände lite senare den här gången. Hade gärna haft ett par dagar till för sätt kunna bara njuta av att existera. Men antar att det är bäst så här. Då vill man ju hit igen :)

Venetians gran:

28 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.