Kom i säng imorse och nu är det redan sen eftermiddag! Hungrig!!

Fastnade på ett bord på Ballys. Låg faktiskt plus ett tag! Men pokerturen vill inte infinna sig! Min motståndare drog till en hålstege. Jag hade topp par och flushdrag…. Han får in sin hålstege! Kostade en hel del. Knaprade tillbaks en del när jag floppade en microstege med 2 6 off! Det var flera i den handen och jag valde att gå all in efter en bet. Många diskussioner innan alla foldat. Verkade inte vara någon som tänkte på att jag satt i BB och handen kom ohöjd till mig :-)

Bordet var underhållande. Mannen brevid mig var från Texas. Han var i Vegas för att fira bröllopsdag. Fru nummer två. (Fru nummer ett blev sur och gick när han förlorade deras hus i blackjack!)

Mannen på min andra sida var lite rund under fötterna. Han strödde en del chips runt sig! En sån man vill se vid sitt bord! Tyvärr blev han utkörd från pokerrummet efter en dispyt :( Han hävdade att han inte synat en all in. Medan ALLA vi andra vid bordet klart och tydligt hört honom säga “call”.

Outleten var enorm! Jag shoppade inget så klart. Men ändå kul att bara kika lite!

Arkitektfiasko? Visade sig vara en clinic av nå’t slag!

Skönt med 20 grader när man läser att det är snö hemma!

Idag omaha!

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.