Det blev en lång dag igår! Precis så som en bra Vegas dag ska vara. :)

Njae – spelet går väl inte sådär strålande. Men får skylla på korttorka!

Klockan sex igår morse såg jag dagens första “deal”. Utanför Dennys köpte en gänglig grabb i tjugoårsåldern något av en rasta typ. Kan ju iofs ha varit tvärtom?!

En kaffe med baileys på Ballys. Några timmars poker. Blir lite trist när man inte får en hand så hoppade på en turnering istället. Roligare table talk… Men huj vilken snabb struktur! Dubblade ganska snabbt på triss i tior men efter det gick det segt. När jag fick AK efter en höjning valde jag att ställa. Det var inte rätt tillfälle. Motståndarens AA stod sig och det var den turneringen.

Lunch på en tex mex restaurang lite slotmachiner och sedan dusch och taxi till Orleans. Ja taxi! Det är Las Vegas marathon i stan. Strippen var avstängd och trafiken lite kaos artad. Att ta sig fram via shuttel hade nog inte gått.

HORSE turneringen var kul! Gillar utmaningen. Man måste vara vaken varje sekund! Men korttorkan förföljde mig. Åkte ut någonstans mitt i fältet och bara att ladda för samma turnering på fredag. Kör nog en omaha h/l turnering imorgon också. Det är roligare med turneringar än cash just nu!

Kom tillbaks till Mirage straxt före midnatt. Blev nog en GT för mycket :) För väl på rummet någon timme senare hade jag en dust med telefonen!

Meddelandelampan på den lyste. Jag tryckte på lampan och telefonen spelade upp ett meddelande…. Jag tyckte inte att jag behövde höra det till slut.. Så jag tryckte igen på den röda lampan…. Eh, då började telefonen slå ett nummer? Jag försökte stoppa den.. Men luren var ju redan pålagd? En dam frågade hur hon kunde hjälpa mig. Jag försökte förklara att jag inte alls ville prata med henne.. Utan försökte lägga på. Alltså det fanns många knappar på telefonen! Och texten var mikroskopisk. Man vill ju inte ense att man håller på att bli gammal… Men så långa armar har jag inte att jag kunde läsa den texten. Cred till damen! Hade jag varit henne hade jag inte kunnat hålla mig för skratt! Lugnt och sakligt upprepade hon vart jag skulle trycka och tillslut hittade jag rätt knapp. Var lite orolig för att jag i processen skulle ha beställt roomservice, massage, väckning eller nå`t. :)

Idag är det en ny strålande dag. Åker nog till den stora outleten och strosar lite.

Marathon på strippen:

20 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.