Ställde ingen klocka igår och vaknade halv två! Urgh :-( . Sovit bort halva dagen! jag kunde ju ha suttit vid ett bord på Wynn eller Mirage :-) !

Taxichauffören igår sa att jag bara måste se Wynn. Hon var övertygad om att jag skulle tycka om det! Kanske – men gissar att pokermässigt skulle det bli ett 50 dollars “fold” besök?

Eftersom jag känner mig som en människa igen (tur det, börjar få ont om concealer – det har gått åt massvis de senaste dagarna för att dölja mörka ringar under ögonen!) tror jag att jag planerar för en heldag ute. Jag börjar med “studiebesök på Wynn och Mirage. Tror inte att jag spelar där men vill gärna ha sett hur poker rummen ser ut! Sedan fortsätter jag till Treasure Island. Där kanske jag spelar några timmar innan jag går ner till Excalibur för gratis middag och lite “Corona Poker”.

Jag inser att det inte har blivit så många turneringar här – men det kanske inte spelar så stor roll! Jag har lärt mig massor! Skillnaden mellan bordet på Venetian och det på Excalibur var enorm! Samtidigt så spelade en del av spelarna på Venetian enbart på sina plånböcker! Jag såg en gubbe förlora minst 1500 dollar under den stunden jag satt där! Och det på ett 1-2 NL bord! (Och jag som får hjärtattacker när jag satsar 50 dollar!)

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.