Dödstrött! Klockan är över två och jag vet att jag kommer att somna så snart jag stänger PC’n. Men några ord här först!

Venetian är super duper MEGA stort! Jag vet inte hur många gånger jag tappade bort mig! Rätt var det var hamnade jag mitt i något konferenscenter. Det var bara japaner runt omkring! Tur att jag hade kameran i handen så att jag smälte in!

Eftersom Venetians poker rum är där elit-, känd- och “wannabee” pokerspelare håller till bestämde jag mig för att sätta mig vid ett bord och spela ett par rundor. (Med en sträng order till mig själv att INTE spela annat än TOPP kort!) Redan i andra handen fick jag QQ. Cool! Det var 1-2 NL, jag satt som nummer fyra och hade en call bakom mig. Jag höjde till 12…. han efter mig höjde till 40 och den efter honom till 120 – va?! 120 för att se floppen på 1-2 ?! Jag foldade mina damer… och grät inom mig när floppen kom Q – x- x :-( . Jag kunde ha fixat hela veckans spel bara i den handen!

När jag i princip foldat 45 dollar tyckte jag att studiebesöket varat länge nog! Det är ett jättebra pokerrum men jag föredrar fortfarande den mer familjära stämningen på Excalibur!

På kvällen spelade jag tjej turneringen på Planet Hollywood. Det visade sig vara en turbo med 15 minuter blinds nivåer! Så ganska snart blev det ett all in eller fold spel. Åkte ut som 6:a när mina TT förlorade mot AQ.

Var trött redan då men eftersom Excalibur ligger på vägen hem till mitt hotell så gick jag dit. Jag köpte in med 150 dollar (har förstått att det är bättre att ha chips “bakom” sina betar. 3 timmar senare checkade jag ut med 245 dollar. Min största hand var mot en ung grabb och den gav mig nästan hjärtstillestånd. Han höjde pre flopp och jag hade redan lagt in 2 dollar i potten så jag synade hans sju med mina A-10 off. Floppen kom med A-10-x. Grabben betar 10 dollar. Jag synar eftersom jag antar att han har A-låg kicker och jag vill inte avslöja att jag har en hand. Turn kommer med inget alls. Grabben checkar. Jag betar 25 dollar. Grabben re raisar till 40 dollar. Jag synar. River är inte heller något viktigt kort. Jag vet att om jag checkar och han betar en större summa så kommer jag inte att våga syna. Så jag betar 50 dollar. Grabben tänker och tänker och tänker…. och jag stirrar stint på en slot maskin i fjärran. Pulsen var skyhög! Efter evigheter säger han “nice bet” och lägger sina kort. Hurra!

Budget
Venetian 1-2 NL -45 dollar
Planet Hollywood NL Turnering – 40 dollar
Excalibur 1-2 NL + 95 dollar

16 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.