Lite trött! Det blev en sen kväll med poker igen. Egentligen inte mitt fel (1) Det regnade! (2) Det fanns inga låg limit bord på Bellagio och (3) jag “hamnade” på Excalibur efter att ha delat taxi med några jag träffade i förrgår.

Fast spelet gick okej! Köpte in för 100 dollar och plockade ut 95 dollar. Eftersom mina medspelare inte tyckte att c-vitaminbrist var att leka med blev det några öl också! Hade precis lika kul idag. Satt bredvid en surfande låtskrivare från Los Angeles. Tyvärr åkte han ut innan han skrev färdigt sin låt till mig! (Fast tio minuter efter han hade åkt ut kom han tillbaks med sin mail adress. Han sa att om jag hör av mig får jag resten av låten. – Njae hans flickvän var också där FAKTISKT!)

Straxt efter midnatt slog de ihop två bord och en helt ny uppsättning spelare dök upp. Några timmar senare ville de övriga beställa in mat – men själv tyckte jag att det kunde vara färdigspelat! Jag reste mig och tackade för spelet.

Då erbjöd sig en kille som påstått sig jobba för regeringen att köra mig hem. Eftersom jag hade drivit med honom rätt mycket om hans “mysko” jobb visste han redan att jag inte trodde på honom. Så han visade leg från FBI – eh? hur vet man hur ett sådant ser ut?

Men med tanke på att taxi kön var superlång och det regnade tyckte jag att visst… Men när han hade parkerat sin bil på nionde(!) våningen ändrade jag mig raskt! SÅ många öl har jag inte druckit! Han skrattade och sa att han tyckte att det varit värt en chansning. Han erbjöd sig att köra mig hem på riktigt, men jag avböjde och ställde mig i kön istället. Jag kommer att ha kul om jag ser honom vid borden någon av de kommande dagarna! Några subtila kommentarer kan ge mig ett och annat chips :-) !

Hm, kan ju ha varit stövlarna som ställde till det igen? Kanske är de magiska? (För två år sedan ville flygvärdinnorna på Singapore airlines köpa dem av mig!)

Ska fundera på att lägga ut en bild på dem – men?! vill ju inte att ALLA ska ha sådana! Då får jag ju inte har surfande låtskrivare och FBI agenter som flirtar ifred!

Det är bara att konstatera att Las Vegas är fylld av PLAYERS! Och just i den här stan är det liksom okej! Det är bara att lära sig spelet!

Träffade ett par som ska gifta sig på Onsdag. Beställd vigselförrättare är en dvärg utklädd till Elvis! Kitschigt värre!

Bäst att jag sover nu! Urgh! Klockan är över fem!!

(Fast mitt spel har blivit bättre! I och med att jag är den som pratar mest vid bordet får jag mer respekt för mina händer än när jag suttit tyst. Måste fortsätta med det hemma!)

Budget
Excalibur NL Cash Game – 5 dollar

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.