Hemma igen efter en “liten omväg” på hemvägen. De ville strandsätta mig i San Fransisco – men det ville inte jag :( . Efter många om och men blev jag omdirigerad via Munchen och Köpenhamn. Eftersom personalen i San Fransisco varken hade serviceattityd eller datavana trodde jag nog aldrig att väskan skulle ha en chans – och det visade sig vara sant. Den är borta och ingen vet vart den är.

Resan hem blev trots att den var lååång ganska bekväm. Av någon anledning blev min superekonomi ombokad till economy extra :) Viss kompensation!

Kom hem tidigt i morse och hann bara sova i två timmar innan det var dags att jobba!

Sista kvällen i Vegas blev trevlig..och seeeeen! Klockan var över 4 AM när jag lämnade Venetian. 165 dollar back – men jag fick inte en hand :( . Stal alla småpotter jag kunde – men det hindrade inte att stacken sjönk… Bytte bord eftersom jag först hamnade bredvid en dryg ranch ägare från Montana. Mitt nya bord var lättpratat. Ett lokalt proffs, en skadad snowboardåkare som visade bilder på sin demolerade arm och en ung man som mest festade…

Stats: (Tur man är slot expert ;) )

ps/ på Toby Keith “I love this bar and grill” dricker man sin draught beer ur en ..GURKBURK! Tror att jag såg förbluffad ut när den ställdes framför mig! Men bara att ta seden dit man kommer. Recycling är ju bra :) (Om jag ser min kamera igen lägger jag ut en bild!)

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.