Är lite (ehrm mycket?) dagen efter idag! Dessutom är sov och mat tider alldeles förvirrade. När jag kom hem i natt/imorse köpte jag med mig en pepsi och en “turkey sandwich”. Så har i alla fall fått lite frukost idag! Fast – gissar att det mer är middagstid nu :-) .

Tänker inte spela idag. Satsar på att komma i säng tidigt (utan Corona). Fast det är klart – jag är lite orolig för att jag ska få vitaminbrist. Limebiten i Coronan är det enda hälsosamma jag äter här!

Klockan är redan fyra och jag har bara “softat” på hotellrummet. Nu tänker jag åka ned till Bellagio. En av de lokala heltids pokerspelarna sa att jag bara inte kan missa att ha suttit vid ett bord där. Han föreslog att jag ser det som ett “show event” och inte som poker. Köper in mig på ett bord och bara betalar mina blinds i en timme. En biljett för 15-20 dollar. Så det är vad jag tänker göra. De enda kort som jag spelar om jag får dem är AA, AK Suited, KK, QQ – kanske JJ om jag har position.

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.