Det blev en lång dag igår. Var först nere på outleten söder om Mandalay Bay. Urgh! Superstort… affärer.. affärer och affärer. (Och det var den lilla(!) outleten…)

Handlade såklart inget :D Men kan förstå dem som gör det. Fanns en hel del på Calvin Klein, DKNY och Tommy Hilfinger och med den låga dollarn var det helt klart prisvärt.

Efter en ansträngande shoppingtur (utan shopping) bestämde jag mig för att skippa cash och istället satsa på turneringar. Det har ju gått så dåligt i båda delar – men känns som turneringsträning är mer värdefullt för framtiden. Tyvärr var turneringen inställd :( . Eftersom en kaffe med Bailys kändes som en juste tröst gick jag tvärs äver gatan till Venetian. Tänkte bara sitta en stund….. men så blev det med det.

Gick 40 dollar back :( Känns en smula hopplöst just nu :( . Så fort jag betade lade sig alla. Så potterna jag vann var hyfsat många men pyttesmå. Var nere på minus 100 när jag lyckades dubbla upp på en AK (motståndaren hade AJ och med floppen A A x var han såklart fast i handen.)

Trots det usla resultatet gick tiden superfort! En österrikare som kostade mig en dollar när Floor kallades till bordet och floppen jag fått tvåpar på måste dealas om fick dåligt samvete och betalade en white russian till mig. (Han hade redan dömt ut min kaffe bailys som lågstatus ”truckdriver coffee”.) Det blev ett par white russian till… (bra att det är mjölk i – enda näringsämnena jag fick i mig i går kväll ;) ) Efter ett par drinkar var stämningen vid vår bordsända tämligen lättsam. Förutom mig och österrikaren var det två kanadensare som också pratade på rätt bra. :D

När mina AA förlorade tyckte jag att det var dags att lämna bordet. Trodde att klockan kanske var runt halv elva… men den tidsbedömningen var heeeelt åt skogen feeel! Fick bli en taxi tillbaks till hotellet.

Ska såsa lite idag (och nyktra till). Ikväll blir det Omaha hi/lo turnering igen. Skam den som ger sig :)

16 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.