Vad fort det går! Zoinks så är man tillbaks på McCarran och på väg hem! Pratade med en “bajamaja magnat” från Canada som jag spelat en del med de senaste dagarna. Han är här i tre månader(!) medan hans fru sköter företaget! Lyckost han!

Fast kanske har jag inte råd med det? Mina resultat har hoppat kråka under den här resan! Fick i alla fall till ett hyfsat avslut igår. Dagen kunde ha blivit ännu en minusdag efter att jag gjort ett komplett hjärnbefriat idiotmove på Ballys…. Tappade en hel drös med marker och bannlyste omedelbart mig själv från vidare spel på det bordet. Lämnade pokerrummet ilsket muttrande för mig själv. (Det är tur att de flesta pokerspelare någon gång gjort likadant så toleransen för oartigt beteende är rätt stor :-) )

Har en känsla av att jag kommer att möta flera av dem jag nu lärt känna på Ballys under kommande resor. Jag kan ju alltid be om ursäkt då för att jag inte ens sa hej då!

Proffset som dagen före velat köpa in sig på mitt seat och erbjöd mig 50% satt fortfarande(!) kvar! Över 24 timmar! Han hade tjänat en hel del dollars! Hade jag nappat på det erbjudandet hade min resa varit kraftigt subventionerad! Nu blev jag istället erbjuden 50 dollar från en annan av hans sponsorer om jag kunde locka bort proffset från bordet. Han ville casha in sina 10% och tyckte att risken blev för stor ju fler timmar som gick…..

..men som sagt argt skälland på mig själv tog jag monorail hemmåt. Funderade på att lägga ner spel för den här resan… men monorail stationen ligger på MGM.. så – hamnade på ett pokerbord där :-)

Det var en otrolig massa marker på bordet. Insåg att det kunde bli ytterliggare en folding session med floppar för 20 dollar… Eftersom jag fortfarande var butter från Ballys tog jag på min Ipod och undvek all social interaktion. I andra handen fick jag KK. Jag höjde till 12 dollar. Fick en re-raise till 30 dollar och 3(!) spelare synade re-raisen! What?!

Jag tänkte lääääänge… All in?! Men någon av dem borde ha AA?! Å andra sidan var jag ny vid bordet och hade ingen aning om vilka händer de övriga spelade. Jag valde att se floppen för 30 dollar. K xx rainbow! Jag checkade. Spelaren som re-raisat gick all in med sina sista marker. Övriga lade sig och jag synade såklart. Han hade AK och jag hade i en hand tagit igen mina marker från Ballys och lite till :-D

Någon hand senare satt jag i BB när bordets “jag höjer med vilka händer som helst och jag tänker skrämma bort er allihop” höjde till 25 dollar. Alla lade sig fram till mig och jag tittade ner på AA. Jag re-raisade 50 dollar. Mannen synade och jag betade 100 dollar på en ofarlig flopp varpå han tänkte en stund och sedan lade sig. Han gav sig inte på min blind fler gånger :-D

Jag hade kunnat lämna MGM med fler marker än jag gjorde. Men valde att spela lösare än vad jag normalt sett gör. Träning för framtiden! Vid två på natten var jag matt av hunger och lämnade bordet. Trött, nöjd och hade nästan glömt mitt idiotspel från tidigare på dagen! Slutade 152 dollar plus. Det trodde jag inte när jag lämnade Ballys :)

Vegas är och förblir ett Never Never Land. Varje gång man är där ser man saker man inte har sett förut… (de har klockaffärer och en del bilar har snyggare fälgar än andra.) Människorna man möter vid pokerborden är ofta unika individer som är kul att prata bort en stund med. Vet inte när jag kommer iväg igen – men att det blir om några månader är ganska säkert. Fram tills dess blir det hemmaträning på 5/5 bord . Ska prova att spela som jag såg proffset och ryssen göra (tror dock inte att jag kan anamma deras stil att “irritera” övriga spelare ;-) )

Totala Stats :

ps/ Terrordådet är stor i US. Taxichauffören sa att man måste göra processen kort med dem…. han trodde att Stockholm låg i Schweiz :) När jag påpekade att det var Sverige det handlade om såg han oförstående ut?! Som om det skulle vara någon skillnad?

pps/ Nitiske tullaren på McCarran skällde på ALLA i säkerhetskontrollen. Vi var för långsamma, för snabba, använde lådorna fel…. när det var min tur lyfte han upp min PC och granskade den misstänksamt. Jag tittade oroligt på honom? “Is there something wrong?” Varpå han svarade. “It’s pink – quit!” Sedan fick jag gå :)

ppps/I Chicago höll jag på att missa mitt plan… hittade inte terminal 5! Hamnade i en kulvert som hur jag än gick ledde tillbaks till samma punkt. Tredje varvet kunde jag höra “twilight zone theme” i huvudet… Femte varvet började jag få panik! Det fanns ingen att fråga!! Visade sig att man inte fick vara där jag var :) Jag hade åkt till en våning som inte fanns!

Comments are closed.


Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.