Fortsatt kräftgång :-( Spelade två sessioner igår en på Ballys 78 dollar back och en på Excalibur 22 dollar plus. Hade inga bad beats – utan fick bara inte någon hand att spela. Tillråga på allt har det dykt upp en SOCK TJUV i Vegas!!

När jag kom tillbaks till hotellrummet vid tre i natt och som vanligt skulle ta på nattisraggsockarna (jomen det blir så kallt om fötterna annars) – så var de bara BORTA!! Trots att jag var trött sökte jag igenom rummet… men de är och förblir försvunna. En frusen städerska? En pokerspelare som tänkte sälja dem för pengar? (på allvar – en grabb sålde sin tröja igår när han tappade sitt inköp i en av sina första händer!) … lesson learned! Nästa gång jag är här låser jag in raggisarna i kassafacket med laptopen!

Men allt är inte bedrövelse såklart :-) Hade riktigt Vegas roligt vid båda borden igår. Spelarna här är så snälla :-) De VISAR mig sina kort! Det gör att jag vet precis vilka som spelar high cards och vilka som är chasers. En asiat visade mig sina kort TROTS att jag forfarande var i handen! Snacka om att jag måste se ofarlig ut. (Hrmf antar att det blå i håret nu tonat över i grått?!)

När jag satte mig ner vid bordet på Ballys hälsades jag med några sexistiska kommentarer. Eftersom jag har hört det mesta vid det här laget svarade jag i samma “ton” och när de frågade om jag var “proffs” svarade jag att jag bara var där för att dricka öl och samla bloggmaterial. De sa att jag absolut kommit till rätt bord.

Ha ha – om jag skulle skriva ner den konversationen här skulle jag få skriva “BEEP” på vart tredje ord ;-) . Jag och den andra kvinnan vid bordet enades i alla fall om att vi heller tar emot ett MMS på en mans “bankaccount än hans “utrustning” (det var i samtalet om ett fotbollsproffs som hängts ut på nätet efter att hans MMS till nå’n tjej hamnat på avvägar.. )Den tystaste och mest försynte mannen vid bordet valde att yttra sig i ämnet. “I saw the picture it was definitely not impressive!”.

Han som satt närmast mig var en sån där udda människa som är så kul att prata med. Man vet inte om den har rymt från något hospital eller är smartast i universum. Han förslog att vi skulle lämna bordet – men hrmf, såklart inte!

Senare på Excalibur hamnade jag brevid en ryss som retade upp alla vid bordet genom sitt sätt. Han var en chaser – spelade småkort och hoppades på tvåpar. Jag har inget alls emot att sitta brevid en sådan spelare. Han var kul att prata med och om jag hamnat vid andra sidan av bordet hade jag aldrig kunnat hålla mig vaken så länge :-)

Pratde en del med en engelsman som precis som mig åker till Vegas 4 gånger om året (ha ha -jo men jag kan ju säga att jag gör det nu!). Fick en hel del tips och vi bestämde att hålla kontakt via facebook. Han har varit i Vegas snart 30 gånger och känner alla här. Bra kontakt för mig att ha eftersom jag också siktar på 30 besök :-) Han följde mig till hissen på artigt UK manér.

Nu blir det frukost – är superhungrig! Och sedan Ballys.

20 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.