..när du plockar upp ett visitkort från en escortservice – och lägger märke till att de stavat fel till “Guaranteed” på baksidan istället för att titta på bilden på framsidan.

Min medspelare vid bordet var förtvivlad när han kom tillbaks från herrrummet. Efter att kortet gått runt bordet kom vi fram till att gränsen gick vid 37 år (tjejen på bilden hade skapliga kurvor. reds anmärkning.)

Efter en stunds diskussion enades vi dessutom om att för 39,90 var troligen satisfaction “garanteed” – ett loophole… “No no sir – its garanteed – not guaranteed! To be guaranteed the price is 139,90!”

Klockan är halv tolv och jag är på väg att sova :D Var så trött på MGM att jag var rädd för att somna på stolen. Vaknade dock till när jag floppade en kung hög flush. Jag betade 10 dollar. Trodde inte att jag skulle få någon syn eftersom min flush var uppenbar. Men?! fick en raise!! Urgh?! Vad? Hade han esset? Okej, vad är oddsen för att det ligger 3 klöver på floppen och jag har två med K hög och min opponent har 2 klöver med A högt? Jag synade hans raise. Nästa kort var ofarligt. Jag checkade och väntade in hans bet. Han betade och jag gick all in. Han blixtsynade och jag förväntade mig att få se esset…han visade flush – Q hög!

Jag checkade ut 108 dollar plus! När jag gick in på Excalibur fick jag säga till mig själv på skarpen… för fötterna ville hellre till pokerrummet än till sängen!

..fast kommer nog att somna på stört!!

Godnatt!

10 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.