Åkte ut ur min turnering ungefär på samma plats som igår. Mina JJ trillade in i AA och så var det med det. Det gjorde inte jättemycket – för det var superkallt i pokerrummet! Imorgon blir det dubbla tröjor, scarfs och kanske vantar!? Kanske borde jag lägga ner turneringsspelet? Det verkar ju som om cash funkar bättre för mig? Fast det är rätt kul – så antar att det också räknas!

Kunde inte låta bli att sätta mig på Ballys för lite cash – och där har jag varit tills nu. (Någon middagslur blir det visst inte idag :) )

Bordet bestod av 7 män runt 50 år också jag. De tyckte alla att de var superroliga… och jag log artigt.. men jisses var TRÅKIGT det var!!! Precis som förra gången såg alla samtliga floppar för 2 dollar. Det blir ett konstigt spel.. efter en timme låg jag närmare 100 dollar back efter att ha tappat en triss mot en flush. (Eller jag satte honom på flush efter rivern och synade inte hans bet. “Go fish” var definitvt hans spel! Eftersom bordet var så vekt så satt jag kvar. Fisherman satt efter mig och han var den enda aggressiva spelaren vid bordet. Han överbetade varenda flopp….  

Jag limpade in från small blind med 88. Ficherman checkade. 6 spelare och 12 dollar i potten. Floppen kom 8 x x (med 2 klöver). Jag visste att fisherman skulle beta så jag checkade. Mycket riktigt fisherman betade 25 dollar (eh? i en 12 dollar stor pott..) två(!) spelare SYNADE de 25 dollarna!! WHAT?!

Klart att någon kunde ha ett högre set. Men borde de inte ha reraisat då? De visste ju att fisherman skulle beta oavsett vilka kort han hade. Jag gick all in och alla foldade. När fisherman så småningom fick slut på pengar lämnade jag också bordet. 58 dollar rikare och väldigt mycket hungrigare!!

Nu är klockan halv nio och jag går ner till MGM en stund. Klart att jag är trött – men nog kan jag hålla mig vaken en liiiiten stund! Lovar mig själv att vara i säng senast vid midnatt :D

12 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.