Framme! Med en massiv viljeanstränging tänker jag sova istället för att gå ner till pokerrummet.

Festmyllret är i högform nere på kasinot, det kommer att bli strålande dagar här!

Samtliga 3 flyg var i tid och min väska följde snällt med :-D Undrar hur många gånger det har hänt?! Taxikön på McCarran var inte att leka med. Den saknade helt struktur när jag kom och jag insåg snabbt att normal uppfostran inte gällde om jag inte ville köa i flera timmar! “I crashed the line” – så diskret jag kunde såklart. Hade dåligt samvete i säkert 10 minuter ;-) Undrar om jag sabbat min pokerkarma?

Fast…det måste ju vägas mot att jag på sista flyget gav upp mitt gångsäte mot ett MITTEN säte för att en pappa skulle få sitta med sina barn. 1-1 i karma?!

Imorgon blir det turnering på TI – Lovely to be back :-D

ps/Har jag överarbetat min image?! Immigrationsmannen trodde jag var pokerproffs och med mitt uteliggarutseende – (men hey?! klä upp sig för att flyga i 20 timmar?!) ett inte alltför lyckosamt sådant. Efter att ha pratat i fem minuter och förklarat att jag inte tänker habituera…. fuskade jag! Tog till “oh, look here is my workbadge” tricket. Några sekunder senare var jag instämplad!

Taxi chaffisen, en man från Etiopien, frågade direkt om jag spelade poker. Jag sa att jag spelade på hobbynivå.  Det trodde han inte på. Han att han kände igen en bra spelare när han såg en. Men?! Jag hade ju inte tänkt se ut som en DUKTIG pokerspelare utan en “LOOSE”. Hrmf! Får fundera ut en mitigation taktik imorgon!

Godnatt

11 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.