..tredje gången gillt! För den här gången gick spelet på plus. Kanske ingen jättevinst men ändå!

Hemma igen. Sov (no suprise ;-) ) större delen av tiden! Efter förseningen från start bokades jag om och fick åka Air France hem istället för KLM. För min del blev det bara någon timmes försening – fast väskan har tydligen valt att åka någonannanstans! 

Att vara ute och festa hela natten före en långflygning är ett bra koncept! (Fast det kanske är dumt att chansa på att planet är försenat ;-) )

Nu lämnade jag Vegas när det var som roligast och det är nog det man ska göra! Dagen igår (eller blir det i förrgår nu när jag tappat ett dygn?) var så där komplett flippad. Man förväntar sig en lugn och stillsam avslutning på en bra semester och istället blir det action när Vegas är som bäst!

Började spela cash på Ballys redan vid 11:00. Tänkte bara spela i någon timme och sedan gå till min turnering. Men det är så svårt att slita sig! Satt kvar till 16:00. Då var jag 82 dollar back. Min spelstil kräver lite bättre startkort och får jag inte dem är det bara att betala blinds och vänta vidare. En man vid bordet trodde att jag satt brevid min man. Ha ha – grabben brevid mig var 23 år och från Texas. Vi hade ganska roligt åt det. Mannen försvarade sig med att vi sett så gulliga ut ihop :-) . En timme senare när en överförfriskad man slog sig ner vid bordet och var lite jobbig sa 23 åringen: “Pls stop hitting on my wife!” Varpå den överförfriskade mannen snopet lämnade bordet.

Eftersom jag hade ärenden och var hungrig lämnade jag motvilligt Ballys och hamnade av någon anledning utanför Venetian. Jag har inte spelat cash där sedan i December eftersom jag har bedömt motståndet som för tufft. Men nu fick jag för mig att jag skulle gå in och se om jag har blivit bättre. Mindre än två timmar senare checkade jag ut 78 dollar rikare. Toppen! Dagens saldo låg nu på -4 dollar! Japp – spelarna på Venetian vet vad de gör. Inget småprat där inte. Det är ipod, keps och huva som gäller! Men en och annan “turist” sitter också vid borden. Och det var de som tappade pengar.

Jag gjorde mina ärenden och återvände till hotellet. Hur kunde jag vara så korkad att jag bokade hemresan klockan sju på morgonen!? För det innebar ju att jag måste lämna hotellet redan vid 5! Klockan var över nio på kvällen och om jag gick till ett cashbord skulle det inte vara lönt att sova alls. Jag förberedde packningen lite (som tur var!) och gick till MGM.

Hamnade vid ett bord som var hemskt! Faktum är att jag flera gånger var på väg att be att få byta bord! Två unga tjejer spelade bra och betade ut i nästan varje pott. Det fick gubbarna på min högra sida att tilta. De började kommentera händer och säga att så kan man inte spela och…. Jag var inte inblandad i någon av händerna de diskuterade och när de försökte dra in mig i diskussionen så kunde jag inte låta blir att säga emot. Det är poker! Folk får spela hur de vill!

Jag tog på mig min iPod och försjönk i Del Amitri istället och tänkte att jag sitter en stund till. Kanske är det inte meningen att jag ska vara uppe hela natten? När jag var uppe och gick träffade jag texmex säljaren och pratade med honom ett tag.  När jag återvände till bordet hade en av tjejerna gått för att spela på högre nivåer och på min vänstra sida hamnade en grabb som åtminstone också drack öl. Eftersom han verkade vara social tillskillnad från de andra vid bordet lade jag ipoden åt sidan. När han fick slut på chips och skulle gå till en bar istället så valde jag att följa med. Checkade ut -2 dollar.

Baren visade sig vara stängd så vi gick till Excalibur istället och slog oss ner vid ett bord där. Och det var ett sån’t där kul och oseriöst bord som man nog bara hittar på småtimmarna på Excalibur. Grabben som jag gått dit med ringde sin kompis och han kom också dit. Som tur är har jag inga problem med att hålla ihop pokerspelet med öl i kroppen. En “stridis” som regerade bordet när vi kom blev utvisad för att han sa “fula ord”. Tycker ibland att de är liiite överkänsliga. Han var kul – även om jag inte gärna hade träffat på honom en mörk natt! Dessutom var vi nog alla lite ofina i kanten. Jargongen och skämten var inte helt rumsrena. Slutade 98 dollar plus! Det hade kunnat vara betydligt mer men jag valde att inte spela en enda osäker hand. Har bytt ut min poker öl till Dos Equis. Man vill ju gärna vara trendig ;-) .

Blev som sagt lite tidsoptimistisk – och fick hjälp av min nye vän att packa. Jag hade nog inte kommit iväg i tid annars ;-) .

Längtar redan till December när jag åker igen! (Har jag tur har jag fått min väska tills dess!)

Slutstatistik (Jajemensan! Slutade 167 dollar plus!):

14 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.