Tiden bara flyger fram!

Vaknade precis (klockan 9! Hurra – i alla fall blir sista dagen här lång!)

Åkte ut ganska tidigt från TI turneringen igår. Spelade bra (jättebra faktiskt) och lurade en spelare att gå all in mot mig. När han sköt in sina marker sa han “I know I am behind but there are too many chips in the pot!”

Jag visade mitt överpar mot hans topp par. Men såklart fick han till ett tvåpar på rivern :-( . Djup suck!

Eftersom klockan inte var så mycket gick jag till Ballys för att spela där ett par timmar. Tänkte bara testa lite hur pokerrumet var. Det blev en upplevelse! På Ballys dominerar gubbsen. (ha ha – ja, män i min ålder typ ;-) ). På MGM och Excalibur regerar de yngre generationerna. Men på Ballys finns den genuine “lagom” Amerikanen.

Pokerrummet ligger mitt i smeten – så det är bullrigt och ibland lite rökigt. När brandlarmet gick var det förvirrat en stund. För Ballys är stället där Vegas en gång hade sin största katastrof. (MGM låg där då.) Det är INTE en byggnad man vill vara i när det börjar brinna!

Spelet var passivt och löst. Det var lätt att få se många floppar – men jag hade tidernas korttorka! Jag limpade in i jättemånga potter – men floppen kom hela tiden helt i andra änden av de kort jag spelade med. Eftersom varje hand hade 7-8 aktiva spelare var en bluff på en tom flopp inte att tänka på. “Straight man” byggde sin stack på dem som försökte. Han träffade stegar jag vet inte hur många gånger!

Efter några timmar låg jag 90 dollar back! I princip bara på att folda. Funderade på att lämna bordet och fortsätta på MGM istället. Men sedan tänkte jag att ett “lättare” bord lär jag inte hitta i Vegas. Om jag ska spela tillbaks mina pengar är det här ett bord lika bra som något. Så planen blev när jag går under 100 dollar så återköper jag 100 dollar.

Men det behövdes inte :) . Bara några händer senare floppade jag en kåk. Jag minibetade den och fick syna av 5(!) spelare! Wow. Jag fortsatte småbeta på turn och fick en re-raise. Ångrar att jag inte gick all in! Jag synade bara. Planerade att gå all in på river istället. Men riverkortet parade bordet igen! Urgh :-( . Nu fanns möjligheten att motspelaren hade en HÖGRE kåk. När han checkade så checkade jag tacksamt jag också. Vågade inte lägga in en dollar till! Han visade en lägre kåk! Puh!

Efter ytterliggare några timmar gick jag all in i en jättepot med flush. Insåg att det fanns möjlighet att motståndaren hade en kåk. Så möjligen att mitt move var lite av trötthet och matbrist! Han tänkte LÄNGE – sedan foldade han. Han foldade en kåk(!) övertygad om att jag hade en HÖGRE kåk! Gulp! Lucky me :-D

Jag lämnade bordet nästan direkt efter det. Klockan var över midnatt! Och jag hade inte ätit sedan frukost! Satt över 7(!) timmar vid bordet och gich 12 dollar plus! Oh well – compsen gav mig en välförtjänt matbit!

Idag ska jag shoppa några grejer som jag spanat in. Sedan blir det TI turnering och ikväll cash. Eftersom flyget går tidigt imorgon får det bli en lagom kväll. (Å andra sidan spelade jag utan Corona igår. Flera mid aged gentlemen ville bjuda på en drink – to loosen up my game – men jag höll mig till kaffe. Javisst – drinkarna är gratis – men man betalar ju alltid en dollar i tip.)

21 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.