Pokerteori säger att så länge man spelar med positiva EV så kommer man att gå plus. Vid ett cashbord i Vegas innebär det att man spelar VÄLDIGT få händer. Jag spelade två händer på 5(!) timmar igår och slutade 87 dollar plus! Förlorade först med KK mot en draghand för att senare reparera allt när jag fick KK igen.

Bordet var trevligt (nästan för trevligt) en säljare för tex-mex produkter blev så bundis med oss alla att han inte längre klarade att spela sina stora händer.. han ville inte ta någons pengar! Han sa till när folk skulle folda och visade sedan sina kort. Ha ha – tror inte att poker är hans spel!

Kom i säng vid tre igen och vaknade straxt efter 11. Så nu är det solfaktor på som gäller och en het promenad till Treasur Island. (Urgh – ja – det blev hamburgare vid tre i natt igen. Urled är matordningen. Dessutom är det NMF (Not My Fault) – det var den där tex-mex säljaren med allt sitt guaccamole och salsa prat som gjorde att jag blev hungrig!)

25 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.