avskyr när rullband och rulltrappor äv avstängda! I början av veckan pilade jag glatt vid sidan av dessa tingestar (vardagsmotion) men nu har jag insett att i den här värmen måste man spara varje uns av energi man har! Har upptäckt att jag inte är i synk! För det är ALLTID åt fel håll de är avstängda!

Överlevde promenaden till Treasure Island. (På vägen äggsalladsmacka utanför Bellagio – cool jazz och fontäner!) Numera är Treasure Island nummer ett av pokerrummen! För hör och häpna! Jag tog mig till en hedrande fjärdeplats. Fick 129 dollar för besväret – men pengarna är oviktiga. Behövde däremot bekräftelsen :-D Åkte ut när mina 99 trillade in i grannens cowboys (KK). Inte mycket att göra. Motståndet på TI är nog det vekaste jag har sett i Vegas. Det är nästan ingen action alls. Det synas och checkas som standard. Om någon höjer har de nötterna. Cashborden ser dock tuffare ut – så tror att det är det låga turneringsinköpet som lockar så många nybörjare.

Klockan är halv tio och jag går ner till MGM för en timmes cash. Ingen aning hur Söndagsmotståndet ser ut men om det är mest “locals” flyr jag nog fältet och gör en tidig kväll.

23 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.