Kvinnor som reser ensamma till Vegas verkar inte tillhöra vanligheten . Fick hela 3 “Hi” inom en halvtimme när jag gick på “the Strip”. (Att jämföra med Melbourne där jag fick 2 “Howdy” på samma tid…. efter 10 års flanerande i Jönköping har jag aldrig fått ett enda spontant “Hej”!)

Gick naturligtvis vilse redan efter två minuter. Var helt uppslukad av allt och tappade helt orienteringen. (Alex som tågluffat med mig vet precis hur snabbt jag kan gå vilse :-)   )

Men det ordnade sig – ett av “Hi”:en hjälpte mig tillbaks till Strippen.

Anlände till Planet Hollywood i god tid till turneringen. (Skriver ett “noob” inlägg lite senare med en “Så här registrerar man sig för poker på Planet Hollywood utan att verka som en lantis” beskrivning.)

Nu fick jag gå igenom hela “lantis proceduren” och både jag och tjejen i poker luckan skrattade när jag äntligen hade fått allt rätt!

Kändes super cool att drinkarna var gratis. (Fast det tillhör god ton att ge 1 dollar till servitrisen.) Servitrisen på planet Hollywood hoppas jag använder pengarna till att köpa en större BH :-) . Hon var VÄLDIGT lättklädd.

I turneringen ramlade mina två par in i en kåk. Tappade i stort sett hela stacken på det. Slutade mitt i fältet. (Bästa tjej i alla fall) Men – jag hade jättekul! Ganska snällt spel och kul folk! En britt som bodde där sa dock att “vårt bord” var det första trevliga han suttit vid. Han berättade att det var en hel del “trash talk” vid cash game borden.

Så efter jag hade åkt ut ur turneringen bestämde jag mig för att gå ner till Excalibur och spela cash game. Tanken var att gå tillbaks till Planet Hollywood och titta på Willie Nelson lite senare.

Men det blir aldrig som man har tänkt sig!

Man blir som ett barn när man ser Excalibur. En fästning (om än lite plastig) med tinnar och torn! Inne i fästningen springer riddare och väna jungfrur omkring och gör gästerna glada! (Just nu är jultomten där också… eh…. och Elvis!)

Jag spelar sällan cash game. Men nu köpta jag in mig för 100 dollar på 1-2 dollar No Limit. (Kommer en noob beskrivning för Excalibur också!). I början gick det rätt knackigt. Var nere på 45 dollar ett tag. Men sedan vände det! (typ 4 Corona senare!). När jag hade 141 dollar var jag TVUNGEN att gå på toa! Så jag valde att ta mina chips och lämna bordet. (Dessutom hade jag tjänat 3,5 dollar i “comps”.)

Istället för 60 dollar på Willie Nelson lade jag 40 dollar på en “Strip turnerning” :-) .  Ha ha – inte visste jag att de faktiskt hade tjejer som STRIPPADE under turneringen! Eftersom de manliga deltagarna var allvarligt distraherade tog jag mig till finalbordet, Åkte ut platsen för pengar :-( . Men – oj vad SKOJ det var! (Och jag fick en T-Shirt!)

Kommer definitivt att spela på Excalibur igen! Spelare och dealers – ALLA var jättetrevliga! Spelet var lugnt. Inga problem att se många floppar.

Smet från dem jag “hängde med” och tog en taxi hem. Taxi chauffören förklarade att det är rodeo finaler i helgen. Därav alla cowboys! Det vimlar av dem! Skulle ha tagit med mig min hatt – så kunde jag ha varit en i gänget :-) När jag sa att jag kunde linedance blev taxi chauffören eld och lågor! Han ville direkt köra mig till ett country hak!

Dags att sova för mig! Ganska många Corona för en dag! Ska fundera på morgondagens strategi! Idag har jag varit mig själv. Spelat ganska tight. Imorgon tänker jag byta image. I kläder och spelstil. (Fast – det var många som sa snälla saker idag så jag kanske inte skall byta för mycket ;-)   )

Tror dessutom att jag måste inse att det kommer att kosta ett antal tusen innan jag är i klass med några av dem som jag har sett spela idag. En dyr kurs :-) Fast… har ju fått ganska många Corona och en T-shirt för pengarna!

Budget
Turnering Planet Hollywood : – 80 dollar
Cash game Excalibur: +41 dollar (excl comps)
Turnering Excalibur: -40 dollar (fast fick en T-shirt)

21 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.