Kom i säng straxt efter tre i natt. Spelade bara på MGM. Slutade på 30 dollar minus – men låg hela 200 dollar plus när jag råkade ut för en räcka trista händer.

Antar att jag får se det som “lärpengar” – två av händerna spelade jag rätt – men en hand spelade jag superdåligt och den handen kommer att reta mig länge! (Å andra sidan gör jag nog inte samma miss igen!)

Först fick jag QQ. Jag höjde till 18 dollar. Alla lade sig utom en grabb som spelade alla händer. Floppen kom med låga kort. Jag överbetade för att förhindra att han stannade kvar med en draghand. Han synade. Nästa kort kunde inte hjälpa honom om han drog till en stege så jag överbetade igen. Han synade. Sista kortet var dessvärre ett kort som såg mer farligt ut – så när han checkade  – så checkade jag också. Javisst – rivern gav honom hans stege och nästan 100 av mina dollar. Ghostchase (han hade 3(!) outs)  - men vad gör man? Jag spelade handen rätt – och antar att han inte hade några dollar kvar när han väl lämnade bordet…..

Någon hand senare limpade jag in med A 6 off. Floppen kommer A Q 6 rainbow. Small Blind betar 6 dollar. 2 spelare synar och jag höjer till 25 dollar. Small Blind re-raise 50 dollar(!). De två spelarna som synat 6 dollar lägger sig. Jag tänker länge innan jag synar 50 dollar. Grabben som betade spelade löst och bluffade mycket. Och om han bara försökte bluffa ut mig borde min syn få honom att tänka efter. Turn kom med 7. Grabben betade 15o dollar… Jag tänkte lääänge sedan kastade jag min hand. Vad kan han ha haft? Jag har ingen aning… men att han skulle kasta in 150 dollar efter en flat call från mig? Kan han ha haft ett set? Men tanken på att hans skulle ha limpat QQ eller ens 66? 

MEN jag BORDE inte ha synat 50 dollar utan att vara beredd att slänga in resten av mina marker i potten! Jag borde ha tänkt ett steg längre… Nämligen OM han betar på turn kommer jag INTE att syna i alla fall! DET retar mig mest :-) Nästa gång jag är i en sådan sists blir det ALL IN eller FOLD.

Sista handen jag spelade vid bordet hade jag KK. Jag höjde till 20 dollar. Mannen efter mig gick all in med 32 dollar. Grabben jag nyss tappat en hand mot synade 32 dollar och ytterliggare en spelare synade 32 dollar. URGH!

Jag fick inte gå All In eftersom han som gått All In inte haft tillräckligt för en mini raise. Så jag synade. Ett ess kom på floppen – och jag lade inte mer pengar i den potten… Istället tackade jag för mig och lämnade bordet. Handen vanns av den tredje synaren….. 32 dollar – med A6 off?! Wow…

Åt en burgare på vägen hem – några 30 åringar tyckte att jag skulle hänga med dem ut i Vegas natten. “Nobody goes to sleep before 5 AM in Vegas”. Men jag var fortfarande “steaming” (nytt ord för tilt) och hade ingen som helst lust att gå vidare!

Idag blir det turnering på Treasure Island och sedan cash igen. Back on the horse :-) .

19 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.