Vaknade klockan 14! Urgh :-( Missade med andra ord min turnering på Treasure Island. Var superhungrig och efter att ha smetat på solfaktor gick jag och löste in några comps till en sund hamburgerfrukost :-)

För att skaka ned frukosten gick jag en promenad. Har inte varit på Paris innan – och blev rätt impad. Det är ett “snyggt” kasino. Lågmäld lyx! Dessutom hade de sån’t där inomhustak som jag tycker är så fint. Oavsett väder är himlen alltid blå!

Egentligen är det väl för varmt för att promenera. Fast det är en “skön” värme. Inte fuktig och klibbig – utan bara “varm”. Idag var det livemusik lite varstans så det tog mig några timmar och kryssa upp till Venetian och sedan tillbaks. Måste erkänna att jag var inne i Miracle Mile shopping mall också lyx blandat med H&M.

Nu är klockan 20. Ska duscha och sedan blir det några timmar cashgame igen. Lovar mig själv att hålla ett öga på klockan den här gången ;-) .

23 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.