Hupps – klockan har blivit sju! Hur blev den det? Bordet bröts när en irländare blev utvisad på grund av upprepat dåligt språk! Han sa att det inte var hans fel utan ett kulturellt drag… men det hjälpte inte….

Eftersom vi bara var fem spelare kvar gav vi upp. Grabbarna som åkt från LA och inte hade husrum ville fortsätta någonannanstans. Jag skrattade bara och sa att det var past my bedtime :-D

Men natten har varit otroligt kul. En riktig natt i Vegas. Missade min eventuella dejt eftersom jag fastnade på MGM. Men visste att smink och klädsel (moderiktigt med DUBBLA linnen och scarf!) var lyckad – eftersom jag fick precis den där lilla bekräftelsevridningen av huvudet från manliga individer när jag gick mellan Excalibur och MGM. (Ha ha – var det någon som trodde att det inte syntes?!)

Med boostat självförtroende satte jag mig vid ett cash bord på MGM. Fick höra att jag klädde i grönt(?) hår – hm undrar när håret blev grönt? Blev mäkta förvånad när dealrarna på MGM kände igen mig(!) What? Är det här en småstad eller?

Straxt efter midnatt checkade jag ut 31 dollar plus. Slog mig ner vid ett bord på Excalibur. Tänkte spela max en timme…. urgh.. så blev det med det :-)

Många Corona blev det – men många skratt också! Fick höra att jag inte är en  “riktig” tjej eftersom jag dricker riktig öl och skrattar åt male jokes. Det var en crowd som passade mig utmärkt :-D Under kvällen blev jag bjuden på en båtutflykt imorgon – men när jag snodde mannens chips (hey! Jag hade ett set – han bara ett två par…) drogs den inbjudan tillbaks! (I alla fall tror jag det för den förut så glade mannen försvann på två sekunder!)

Jag checkade ut hela 135 dollar plus!!! Managern sa : “Crazy night” och jag sa “Sure but that is ok – when I can make a few dollars!” Att spela med Corona i kroppen är att tighta till spelet till det yttersta. Den enda nyktra spelaren vid bordet sa att när jag tittade på mina kort TVÅ gånger och betade.. foldade han direkt! Mina favvis delarers sa att jag blivit bättre! Hurra!

Ingen aning om när jag vaknar igen! Men NU ska jag SOVA!

20 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.