Turneringen började bra – limpade in i första handen med 6-8 suited. Knappen höjde – men eftersom alla andra synade var oddsen för bra för att slänga korten.

Floppen kom 669 – bra för mig! Alla checkade till mig och jag checkade också. Antog att knappen skulle beta. Det gjorde han. Två spelare före mig synade den beten! Va? Vad hade de? Hmmmmm? Var jag uppe mot A 6? Om jag re-raisade var det bara 6 och en stark kicker som skulle syna… och om ingen hade de korten så hade jag ju bästa handen på en ofarlig flopp.

Jag synade för att få se nästa kort. En 8:a. Jippi – kåken var ett faktum. Alla checkade till mig och jag checkade också. Hoppades att knappen skulle beta igen. Det gjorde han! En spelare synade och jag som var rätt säker på att jag satt på bästa handen synade också. Sista kortet var en 7:a. Jag hoppades att den 7:an fullborade någons stega :-) .

Spelaren före mig betade. Potten var jättestor – och jag kände att om han satt stegen skulle han syna vad som helst. Jag gick all in. Knappen lade sig och den unga grabben som betat tänkte länge innan han foldade.

Handen efter fick jag åter möjlighet att re-reraisa på river :-D .

I pausen pratade jag med några av grabbarna vid bordet och de sa att jag definitivt varit den vid bordet som haft mest respekt. Oh well – det är så enkelt när man får kort! Han som foldae mot mig foldade den sista 6:an med en K kicker… men han trodde att jag dragit till stegen!

Några timmar senare åkte jag ut i en trevägs all-in. Så går det när man försöker stjäla! Nya tag på den turneringen imorgon. Treasure Island är numera ett favorit rum. Blir en n00b rating senare.

Tidigare på dagen hade jag ätit frukost utanför Venetian. (det finns bänkar där! – troligen för att de är av sten och svårflyttade!) Där började jag prata med (eh, antar att han började prata med mig?) en landskapsarkitekt. Hm, this is Vegas? Kanske är jag full av fördomar? Minimum wage trädgårdsarbetare skulle jag gissat på? Det syntes att han var van vid utomhusarbete och han hade dessutom ett gäng med intressanta tatueringar. Han föreslog att han skulle visa mig Vegas som det egentligen är – när man inte är på ett kasino. Vad får en 30 årig lanskaparkitekt – full av tatueringar att föreslå en dejt till en äldre kvinna från Sverige? Som dessutom är helt osminkad förutom en hipp glans av solfaktor 50? “Självklart”, sa jag – men var inte villig att lämna ut mitt telefonnummer. Utan istället sa jag vagt att jag nog är i mitt favvispokerrum ikväll.

Om han mot förmodan skulle dyka upp kan jag bestämma mig då. Dessutom är jag lite tveksam till att vandra iväg med en “typ” utan att mina kamrater i pokerrummet sett personen. Vegas safety!

En snabb dush – sedan blir det cash game resten av kvällen.

20 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.