Avslutade kvällen på Excalibur. Lite stolt över mig själv för klockan är bara straxt efter ett och det är först nu som bordet blivit kul. Men åldern tar ut sin rätt :-) . Behöver sova så att imorgon kan bli lika bra!

Promenerade upp till Circus Circus. Vid sju på morgonen var det bara jag och “de som städare Vegas” ute. Amazing(!) att se solen gå upp över lyxhotellen. Det blir ett otroligt ljus!

Circus Circus var inte mycket att se – ganska slitet och nedgånget. Inte ens i “kitsch” klass. Eftersom vägen mellan Encore och Riviera inte kändes helt säker ville jag inte gå den vägen tillbaks. (En hel del människor i trubbel verkar hålla till där. Litade på att Nordic Speed skulle springa ifrån dem – men kändes dumt att utmana ödet två gånger.)

Istället gick jag till Hilton och tog ett monorail tåg hem. Smidigt! Blir nog inte sista gången!

Åt lunch på hotellet och gick sedan till Treasure Island och spelade en turnering. Det gick inget vidare :-( . Men vad gör man när folk vägrar vika sig? Oavsett vad man betar så har man minst två spelare med sig till rivern? Trevlig crowd dock så jag spelar nog samma turnering imorgon.

Efter en mellanlandning i duschen gick jag till MGM och spelade en turnering där. Spelade som en gudinnna – men vad hjälper det när AK, KK och AK alla spricker mot draghänder?!! Jag som brukar ha pokerguden på min sida! Har jag sabbat min karma någonstans?

Lämnade MGM och gick till mitt stammispokerrum på Excalibur. Hur många besökare har Vegas varje dag/månad/år? Hur mysigt är det inte när pokermanagern genast kommer fram och frågar hur länge jag stannar den här gången – och om jag reser själv igen! Kanske är han en superperson som minns alla han ser? (Eller ve och fasa har jag blivit ökänd?)

Spelade i ett par timmar. Gick 40 dollar back :-( . Fick inga kort – tyvärr – för det fanns gott om folk vid bordet som hade betalat av på en bra hand! Mest synd var det om den förvirrade ryssen! Han förstod inte engelska och straddles och reraise blev för mycket för honom… han visste aldrig vad han skulle beta och trodde hela tiden att alla ville lura honom!

Spelmässiget gick dagen back – men upplevelsemässigt gick den plus! Vad är värt mest? :-D

Imorgon? Får se när jag vaknar. Möjligen tar jag en taxi till Rio. Kollar om jag ser några WSOP kändisar.

Godnatt!

4 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.