Oj då :-)

Slept like a baby! Vaknade klockan 4 imorse när grannen kom hem. (Grabben hojtade “I love you dad!” så hela korridoren skulle veta. Hans pappa försökte diskret hyscha – tur att han hade pappan med sig!)

Blev rätt förvånad när jag tittade på klockan! Jag hade ju bara tänkt sova någon timme!! Planen var att spela cash runt midnatt – när pokerborden är fulla av partyglada! Oh well – men nu är jag PIGG! Och HUNGRIG! Hade tänkt spela en turnering vid 12. Men eftersom jag vaknade så tidigt tar jag en promenad till norra delen av Strippen istället. Äter frukost någonstans på vägen och passar på att njuta av vädret innan det blir smällhett!

Jag hade inga planer för igår. Vid 8 på morgonen gick jag uppåt strippen – åt fukost vid Bellagios dansandefontäner. Noterade att hela Vegas är TÖMT PÅ PARKBÄNKAR. Undrar varför? Teori 1: Ingen är så korkad att de är UTE och går i Vegas på sommaren? Teori 2: WSOP har så många deltagare att de behövde alla sittplatser de kunde få?

I mars fick jag kryssa mellan alla turister för att kunna hålla mitt promenad tempo – nu är vi inte många som är ute och går. MEN i den här värmen grejar man inte Nordic Speed! Trapporna vid Aria höll på att knäcka mig helt och plötsligt kan jag uppskatta kilometerlånga rullband!

Passade på att kolla in Aria (senaste skrytkasinot – Obama är där idag(!)). Gick igenom Monte Carlo och fortsatte ned till Luxor och Mandalay Bay. Det finns så mycket att titta på! Det blev en heldagsutflykt (tack och lov att min solfaktor 50 anlände!) ..som sagt skulle bara sova i någon timme.. men det blev 10 (!)

Solfaktor 50 på och ut på gatorna igen! Pratade med en tysk grabb igår. Han och hans kamrat har varit i Vegas i två dagar och sett mer av “must see” än vad jag har gjort på 3 besök!

Ikväll blir det cash. Om inte min middagslur återigen spelar mig ett spratt! (Näe – vägrar ställa en klocka! Jag har semester – vill kroppen sova får den göra det!)

Frukost!!!!

18 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.