Snöstorm i Houston! Det händer tydligen inte ofta. Alla plan är försenade och kaos råder. Jag befinner mig i just Houston och väntar på ett flygplan till Las Vegas som “kanske” går klockan 23! Det skulle kunna vara jobbigt om det inte vore för att det finns så mycket annat att vara glad över:

- De tänkte först inte lyfta från Frankfurt! Hur trist hade det inte varit med en natt i Frankfurt? DET skulle ju kännas som en vanlig dag (eh, natt) på jobbet!

- Jag har inte flugit Continental förut. Och HURRA – de hade riktiga bestick också i ekonomiklass! Så nu har jag “livstidslånat” en av deras teskedar till min flygplansskedsamling. Bara den skeden är värd hela resan Den är jättefin!

- Efter att ha köpt en stor Starbuckskaffe (det börjar bli svårt att hålla ögonen öppna!) hittade jag direkt en stol bredvid ett eluttag! (vilken lyx!) Och när jag loggad på flygplatsnätverket beredd att få betala några dollar – då möttes jag av meddelandet att julfrid råder – alla surfar GRATIS!

Hm – Tesked, Gratis ström och Gratis internet Kanske blir det här den mest vinstgivande kvällen på hela resan?

Tror att ni har morgon innan jag kommer fram – får se om jag orkar lägga in ett inlägg innan jag stupar i säng!

Förresten – Continental är inte så dumt att flyga med. Personalen får fem flygplan i betyg! Inte deras fel att de aldrig sett snö! Tjejen som bokade om mig råkade boka mig till San Francisco – jag tittade häpet på henne när hon lämnade över mitt boardingcard. Tydligen har det haft en jobbig dag här! Hennes kollegor skrattade rätt mycket!

Och immigrant tullaren var kul!
-Las Vegas?
-Yes
- Ah, you are running the marathon! Good luck!
[STAMP] – Proceed!

Ha ha – jag som trodde att jag såg sliten ut!

15 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.