Tre på natten! Jag kommer att sakna det här – men tror att kroppen kommer att gilla att få lite regelbundna tider igen!

Spelade bra i turneringen igen – fast kan bara skylla på mig själv när jag åkte ut! Jag trasslade till det  när jag tänkte stjäla en pott. Tappade ett helt gäng med marker och efter det kom jag aldrig riktigt tillbaka. Lite arg på mig själv. För sex timmars slit och häng på pengar och så sabbar jag för mig själv!

Kommer precis från cash game. Tappade 50 dollar. Mest på foldade blinds. Bordet var helt crazy. Satt kvar ändå  – är ju här för att lära mig :-) . Först satt jag brevid ett proffs som precis förlorat 70 000 (!) på Bellagio. Nu var han bara ute efter att sitta vid ett bord och dricka öl. När han gick kom en irländare och en rätt ung grabb från Michigan. Just dåvar bordet rätt okej. Men sedan blev det kaos! En man dök upp som sa att han aldrig spelat tidigare. Han hade 60 dollar med sig till bordet. Efter en timme hade han säkert 700 dollar framför sig på bordet. Han synade allt – och hade tur som en tokig! Irländaren och Michigan grabben tiltade totalt!  Jag försökte lugna ner dem lite – men testestoron nivån var hög!

Precis när nybörjaren skulle gå dök en av kasinots “sharks” upp. Jag har sett honom plocka dollar efter dollar av inte ont anande spelare och jag hoppades att nybörjaren skulle lämna bordet. Men han övertalades att stanna kvar. Jag talade om för dem som satt närmast att de skulle se upp lite – men nybörjaren satt för långt borta. På två händer hade 400 dollar skiftat ägare. Son tur var kom nybörjarens fru och hämtade honom! När nybörjaren lämnat bordet kom “Sharken” bort och pratade med mig en stund och sedan lämnade han också bordet. Jag tror att han insåg att vårt bord inte längre var ett bra fiskevatten!

Ska sova nu! Supertrött och ska upp om några timmar!

14 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.