St Patricks Day är verkligen superstort här! Alla är grönklädda! Weird – eftersom i stort sett ingen av de US people jag har pratat med ens har en suck om var Irland ligger :-)

Åket ur turneringen på ok plats. Men ingen pengaplacering ännu :-( . Har ändrat mitt spel rätt mycket. Noterade att det finns ett gäng som satt i system att alltid syna höjningar från tighta spelare med “små kort”. Om floppen kommer låg lägger de in en rejäl bet och skrämmer lätt bort den tajta spelaren. Jag hålle rmig till min supertajta image – men med jämna mellanrum lägger jag in en höjning även på små kort. Strategin är att om floppen kommer “hög” är jag safe – för alla tror att jag har AK eller nå’t. Och om floppen kommer låg – så har jag möjlighet att ta hem handen ändå. Lyckades pricka en låg stege mot en en “tuff spelare”. Han blev rätt irriterade när jag snabbt re-raisade hans stora bet. :-)

Tror att min nya strategi är bättre – för när jag flyttades till ett nytt bord var det en grabb som sa : “Oh, no! Not the scary lady with the scarf!” När jag såg frågande ut sa han att : “Word goes around”. Det visade sig att jag tog en del marker från hans kamrat tidigare.

Sov två timmar – sedan gick jag ner och spelade cash game. Inte i närheten av lika kul bord som igår! Mest minnesvärd är killen som firat St Patrick lite väl mycket. Han hade rätt dålig koll på både sina kort och floppen :-) Ändå lyckades han träffa fyrtal i 10:or :-) Som belöning fick han en keps och några bonus dollar. Pengarna förlorade han rätt snabbt – men jag tvivlar på att han märkte det! Imorgon bitt när han vaknar kommer han nog bara att titta på sin keps och fundera på vart den kom ifrån!

Klockan är 4 på morgonen. Eftersom bordet var rätt trist valde jag att gå och lägga mig. Lite trött är jag! Och en dollar plus är ju ändå ett plus!

29 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.