Klockan är tre på natten. Supertrött! Tillbringade kvällen med corona poker. Trevligt sällskap gjorde att jag inte gick och lade mig. Fick inga kort så gick lite back – men det är okej. Svårt att spela kort man inte har.

I turneringen spelade jag nog min bästa poker på jättelänge. Tyvärr slutade jag precis före pengarna :-( . Men godkänt resultat. Var aldrig shortstack (en bedrift för att vara jag) utan tappade min stack när två andra spelare “got lucky”. Turmomentet i poker kan vara påfrestande!

Vädret här är toppen! Så vart jag än ska så går jag. Det blir nog närmare en mil om dagen. Det trixiga med att promenera här är att “Nordic speed” och “US Speed” är rätt långt ifrån varandra! Så jag får kryssa bäst jag kan mellan turistflanerarna. Idag blev jag stoppad av en grabb precis före Venetian (där jag spelar min turnering). Han jobbade tydligen i något stånd där. Han sa att jag kallas för “the speedy lady” och så undrade han var jag jobbade någonstans. Ha ha – tio i tolv varje dag har han och hans kamrater sett mig springa förbi för min”noon” tournament. Jag hade inte tid att stanna och prata – men är amazed att man lägger märke till lilla mig bland miljoner av turister!

16 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.