Urgh! Satte mig ner för att spela min turnering. Två platser till höger om mig satte sig en man. Det första han gör är att plocka upp en GIGANTISK SPINDEL från sin ryggsäck. Han placerade spindeln framför sig på bordet. ALL min säkerhet som pokerspelare FÖRSVANN!

Mike, som satt direkt till höger om mig, lovade att försvara mig med sitt liv. Och med tanke på Mikes storlek så hade nog spindeln blivit mos… men ändå! Jag fortsatte att beklaga mig…. varpå mannen med spindeln sa: “Stop complaining! What would you prefer? A Barbie? Jag svarade att jag absolut skulle föredra en Barbie! Varpå mannen rotade in sin ryggsäck och tog fram en Barbie! Spindeln försvann – och jag kunde nu titta på en (ganska lättklädd!) men tämligen ofarlig Barbie!

Jag slutade som 51:a av 143. Inte ens godkänt med andra ord. Känns lite orättvist eftersom jag faktiskt spelade bra poker! Slet i 4 timmar innan jag åkte ut. (Jag hann se Barbie bytas ut mot en RIP-sten en alligator, en dödskalle….. om “toy man” en gång blir känd – kom ihåg att jag har spelat mot honom!)

Efter att ha åkt ut strosade jag runt och njöt av solen! Vädret här är fantastiskt! Tog mig så småningom tillbaks till hoteller och bestämde mig för att spela lite Corona poker.

Och det gick jättebra….nästan :-( . Jag var 200 dollar plus – spelade min bästa poker någonsin… men problemet med bordet var att det fanns 9 “calling stations” också jag….. Blev utdragen på AA. Visst jag borde ha släppt handen. Men jag visste att jag var ahead! Tyvärr kan man inte mer än gå all in för att försvara sig…. och han träffade in 3-outer :-( . Så istället för att ha nästan 400 dollar… så hade jag knappt 70 :-(

Jag var fruktansvärt nära “tilt”. Att bara skänka bort mina 70-dollar…. men sansade mig. Och fortsatte att spela den jämna och bra poker jag hade spelat fram till katastrofhanden.

Fick sällskap vid bordet av en Holländare. En kul grabb som gjorde att det blev lättare att spela tight. När man pratar med någon frestas man inte att spela mellankort. (Dessutom är det ju smickrande när 30-åringar flirtar :-) )

När jag var tillbaks på 192 dollar av mina satsade 200 tyckte jag att det kunde vara bra och lämnnade bordet. Holländaren föreslog att han skulle lära mig spela Baccarat (?) imorgon. Hm, vet inte alls hur man spelar det?!

Jag tänker spela min vanliga turnering. Får se vad jag känner för att göra efter det! :-) Alltid kul att ha alternativ!

15 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.