DÖDSTRÖTT ! Tidsskillnaden känns!

Slutade 23:a av 130 i turneringen. Inga pengar (fast fri mat och dryck)  - bara ett “ok” resultat. Hade dock hur kul som helst! Tre höjdpunkter:

1: En dealer trodde på allvar att jag var proffs! Hon sa att det syntes på mig! Ha ha – cool! Lite skönt att jag inte ser ut som den förskrämda kusinen från landet längre!

2: Två riktiga proffs kom fram till mig efter turneringen och sa att de aldrig hade sett någon förvalta en liten stack så bra. :-D

3: Tidigt i turneringen “stal” en lokal spelare min blind. Bara 50 dollar visserligen… fram till det hade han och jag varit de som pratade vid bordet. När han med ett leende sa “I hope we are still friends” lyckades jag få till ett perfekt tonfall i mitt svar “Ha! We are sooo over!”. Efter det var det INGEN som gav sig på min blind igen.   

Tänker spela den turneringen varje dag under den tiden jag är här. Bättre träning än så kan jag nog inte få. Klart inköpet är högre – men prispotten är ju större också (om jag kan ta mig dit!).

Turneringen tog 9(!) timmar! Var trött redan när jag gick därifrån – men kunde ändå inte låta bli att spela lite cashgame på Excalibur. Satt där i 5 timmar! Drack bara en öl – mest för att jag var så trött…. hade egentligen bara tänkt sitta där en timme. Men?! rätt var det var var klockan över ett! Det spelet gick +/- 0. Jag spelade bara 2-3 händer. Men fick bra betalt på dem.

Bäst jag sover nu! Har en ny turnering imorgon klockan 12. Det är ansträngande med semester :-)

15 Comments - you say something?Make a comment

Name (required)

Email (required)

Website

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback URL for this post.